6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Masko AVM gün sayıyor

MASKO Mobilya Kenti, tüketicilerin alışveriş merkezlerine yönelik ilgisine Türkiye'nin ilk yaşam konseptli alışveriş merkezini hayata geçirerek yanıt verdi.

MASKO, 120 mağazalı AVM'si ile hizmete hazırlanıyor. MASKO AVM, ev ve ofis ile ilgili her türlü ürünü, ekonomik ve kaliteli olarak bulmak isteyenlerin tek adresi olacak.

MASKO Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, yeni AVM ile ilgili olarak, "Artık sırada mağazalarımızı kiraya vermek var. AVM ile MASKO Mobilya Kenti'ne değer katmayı amaçlıyoruz" dedi.

Karcı, MASKO AVM'nin önemli bir istihdam olanağı da sağlayacağına dikkat çekerek, MASKO'nun doğasına uygun konseptte tasarlanan bu alışveriş merkezinin diğerlerinden farklı olacağını ve yaşam mekânlarına yönelik konsepti ile öne çıkacağını belirtti.

Önceliklerinin mobilyaya değer katacak, beyaz eşya, avize, elektronik, aksesuar firmalarının olduğunu söyleyen Karcı, "MASKO bundan böyle sadece mobilyada değil ev ile ilgili bütün konularda akla gelen ilk adres olacak. MASKO'nun vizyonu müşterisine yaşam alanları kurmak üzerine şekillenmiştir. Bu anlamda AVM'nin, MASKO müşterisine büyük değer katacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Her şeyi hükümetten beklemediklerini, kendilerinin de piyasayı canlı tutmak için projeler geliştirdiklerini belirten Karcı, "Önemli markalarla görüşmelere başladık. Burası ev ve ofis yaşamıyla ilgili her türlü alışverişi yapmak isteyen müşteriler için bir cazibe merkezi, yaşam kaynağı olacak. Her şeyin eksiksiz olmasını amaçlıyoruz, o nedenle AVM'de halı, giyim ve elektronik mağazaları da olacak." dedi.

Alışveriş merkezindeki işyerlerini kiralamak için farklı alternatif ve tekliflere de açık olduklarını belirten Karcı, "MASKO çeyrek asrı geride bırakmış dünyanın en büyük mobilya kenti konumunda. Hizmet bizim için önemli ve ilk önceliğimiz. Buraya gelen ziyaretçilerimizin evleri ile ilgili her türlü ürünü, istenilen çeşitlilikte ve kalitede bulması için AVM projesini hayata geçirdik. Aynı zamanda müşterimize güven garantisi veren MASKO Exclusive Project (MEP) ile artık MASKO'da alışveriş yapmak bir ayrıcalık haline geldi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 10:46:01
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 11:21:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?