3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Maslak köprüsü'nde zincirleme kaza

'Çocuklar Duymasın' dizisinin "fıs fıs İsmail'i" olarak bilinen ve aynı zamanda ambulans şoförlüğü yapan Süleyman Yağcı, otomobilde sıkışan yaralı bir kadını kurtardı. Kaza sonrasında otomobilin kilitlenen kapıları, sağlık ekibine zor anlar yaşattı.
 
Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş, TEM Otoyolu Maslak Köprüsü'nde bir aracın ani firen yapması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Köprü ortasında 3 aracın çarpıştığı kazada Esra Baş (25) adlı bir kadın yaralandı. Kazanın etkisiyle şoka giren kadın, otomobilden çıkamadı. Yoldan geçen sürücülerin yardımları sonuçsuz kalınca sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ambulans sürücüsü, 'Çocuklar Duymasın' dizisinin "fıs fıs İsmail" lakabıyla bilinen Süleyman Yağcı ve beraberindeki sağlık görevlileri yaralı kadına müdahale etti. Hareketsiz bir şekilde duran yaralı kadını otomobilden çıkarmak isteyen Yağcı, kapıların otomatik olarak kilitlenmesi nedeniyle paniğe kapıldı. Bilinci kapalı olduğu öğrenilen araç sürücüsü, yaşanan kısa süreli paniğin ardından otomobilinden çıkarılıp ambulansa konularak Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Yaralıyı kurtarma çalışması esnasında otomobil kapılarının otomatik olarak kilitlenmesi esnasında Başbakan’ın yaşadığı benzer vakanın aklına geldiğini ifade eden ambulans şoförü Süleyman Yağcı, "O anda aklıma hemen balyozla vurup kapıyı açmak geldi. Balyoz yoktu ama pense, levye veya demirle kırmayı düşündüm. Allah'tan sürücünün olduğu taraftaki kapı açıktı. Bir anda Başbakanımız’ın geçenlerde yaşadığı durum gözümün önüne geldi. Ambulansta balyoz yok. Allah bir daha Başbakanımız’ı balyoza muhtaç etmesin" dedi.
 
Ünlü oyuncu Süleyman Yağcı'nın kurtardığı yaralı sürücü, tedavisinin ardından taburcu edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2006 Pazar 11:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?