4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

MASTÖB Genel Kurulu toplandı

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) 2. Olağan Genel Kurulu ü-toplantısını The Green Park Otel'de gerçekleştirdi.


Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkan adayı Ahmet Özal ve milletvekilleri başta olmak üzere Malatyalı belediye başkanlarının da hazır bulunduğu kongrenin açılış konuşmasını Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) ve aynı zamanda İstanbul Hazır Giyim ve Konfederasyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi yaptı. Malatya ve Malatyalıların daha iyi şartlarda daha iyi imkanlara sahip olmasını amaçladıklarını belirten Tanrıverdi, "Malatya'da çeşitli derneklerimiz mevcut. Amaç tüm bu dernekler arasında kordinasyonu sağlamak ve birlik olmaktır. Ortak noktamız Malatya ve neticede Malatya'yı daha iyi seviyelere ulaştırmak" dedi.


CHP Malatya Milletvekili ve aynı zamanda Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Divan Başkanı olan Ferit Mevlüt Aslanoğlu ise "Biz birlik olarak kimseyi ayırmadık. Biz bir bütünüz. Sivil toplum örgütü olarak destek olmayı, Malatya'ya çok üstün çok başarılı hizmetler vermeyi hedefliyoruz ve vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 18:32:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?