6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Mecidiyeköy'de teröre tepki!

MECİDİYEKÖY'DE TERÖR PROTESTOSU

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Güven Hızarcı, "Hakkari Şemdinli'de meydana gelen terör saldırısını milletin derin vicdanı adına lanetle kınıyoruz" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) ile Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Şemdinli meydana gelen ve 11 askerin şehit edilmesiyle sonuçlanan terör olaylarını protesto etti. Mecidiyeköy Meydanı'nda toplanan BBP ile Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı mensubu yaklaşık 150 kişi grup, yaşanan terör olaylarını lanetledi. 'Kahrolsun PKK', 'Kahrolsun ABD' ve 'Kahrolsun İsrail' şeklinde slogan atan grup, daha sonra şehit edilen askerler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşını okudu. Burada

şehitlerin ruhu için Kuran-i Kerim okuyan göstericiler, daha sonra toplu dua okudu. Şehitlerin isimlerinin tek tek okunmasıyla hep birlikte 'burda' diye haykıran grup, daha sonra basın açıklaması yaptı.

Grup adına açıklama yapan Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Güven Hızarcı, "Hakkari Şemdinli'de meydana gelen terör saldırısını milletin derin vicdanı adına lanetle kınıyoruz" dedi.

Konuşmasında bazı köşe yazarlarını eleştiren Hızarcı, "Her terör saldırısının ardından kendi siyasi amaçları uğuruna çözümleri erteleyen idareciler ve stratejik analizler yapan köşe yazarlarının tavırları, sorunları çözecek ortak iradenin doğmasından ziyada millete boş vermişlik duygusunu doğmasına yol açmaktadır. Yakın zamanda korsan İsrail terörüne karşı oluşturulan milli birlik aynı kaynaktan beslenen PKK terörüne karşı da tesis edilmelidir" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

MECİDİYEKÖY'DE TERÖR PROTESTOSU
MECİDİYEKÖY'DE TERÖR PROTESTOSU
MECİDİYEKÖY'DE TERÖR PROTESTOSU
MECİDİYEKÖY'DE TERÖR PROTESTOSU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 15:17:03
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 23:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?