3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Mehmet Yıldız transferinde son durum

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'ın transferi konusunun henüz netleşmediğini, Sivasspor Kulübü ile bugün son kez görüşceklerini açıkladı.


Galatasaray Lisesi'nde basın mensuplarına transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Haldun Üstünel, Mehmet Yıldız transferinde netleşmiş bir durum olmadığını belirterek, "Bir görüşmemiz oldu. Bu görüşme doğrultusunda bugün son bir kez daha biraraya geleceğiz.

Bazı oyuncuların isimlerinin transferde ortaya atılması bizi üzdü. Oyuncularımız karşısında zor duruma düşüyoruz. Gerçek olmayan bazı isimler medyada yer aldı. Bu durum bizleri son derece üzüyor. Biz bu tarz görüşmelerin daha çok gizlilik
içinde kalmasını tercih ediyoruz. Bugün yapacağımız görüşmede bir sonuca ulaşırsak bilgilendiririz'' dedi.


Mehmet Yıldız'ın transferiyle Ümit Karan'ın takımdan ayrılacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Üstünel, Mehmet Yıldız transferinde oyuncunun yanı sıra para verileceği konusunda görüştüklerini belirterek, "Bizim daha değişik temaslarda bulunduğumuz oyuncular da var. Ama biz kesin kararımızı henüz almadık. Bu tarz görüşmelerimiz oluyor, olmaya da devam edecek. Sonuçta Galatasaray'da transfer hiçbir zaman bitmiyor. Bu nedenle bu konuda fazla spekülasyona gerek yok. Mevcut kadromuzda teknik heyetten aldığımız raporlar doğrultusunda transfere ihtiyaç duyulan bölgeler için çalışmaları sürdürüyoruz'' diye konuştu.


Servet Çetin ile ilgili transfer haberlerine de açıklık getiren Üstünel, tecrübeli futbolcuyla 2010 yılına kadar sözleşmelerinin olduğunu belirterek, "Biz de kendisiyle sözleşmeyi uzatmak istiyoruz. Ama Servet için olsun, diğer oyuncularımız için olsun, gelen her teklifte onların niyeti bizim için önemli. Eğer kendilerinin yurt dışına gitme gibi niyetleri olursa hiçbir şekilde biz önlerini kesmeyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 18:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?