6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Melike’nin inanılmaz ölümü!

Ataşehir’de önceki gece anne ve babasının açık pencere önündeki beşiğe yatırdığı 1.5 yaşındaki Melike Akbulut dün sabaha karşı apartmanın önünde ölü bulundu.

Melike’nin, uyandıktan sonra emekleyerek açık pencereye çıktığı ve dengesini kaybederek aşağıya düştüğü tahmin ediliyor.

Ataşehir Barbaros Mahallesi, Apaydın Sokak, Numara 11’de oturan Emine-Ferhat Akbulut çiftinin kapısı, dün sabah saat 08.30 sıralarında aynı apartmanda oturan Emine Akbulut’un kardeşi Mesut Uyar tarafından çalındı. Mesut Uyar’ın apartmanın önünde yerde yatan bir çocuk cesedi olduğunu söylemesi üzerine panikle aşağıya inen Akbulut çifti, kızları Melike’nin yerde yatan cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi.

Olay yerine çağırılan polisin yaptığı incelemede, 10 metre yükseklikten aşağı düşen Melike’nin bahçede park halinde duran aracın kasasına çarptıktan sonra beton zemine düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Küçük Melike’nin ne zaman düştüğü belirlenemezken, üzerindeki kıyafetlerinin saat 07.30 sıralarında yağan yağmurdan ıslandığı tespit edildi. Minik Melike’nin cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından morga kaldırıldı.

Düşme anını gören yok

Düşme anını gören kimseyi bulamayan polis, baba Ferhat Akbulut’un ifadesine başvurdu. Akbulut’un, “Akşam biz uyumadan önce Melike’yi odasına götürüp beşiğinde uyuttuk. Sonra biz de eşimle uyumak için odamıza çekildik” dediği öğrenildi.

Sabah saatlerinde küçük çocuğun cansız bedenini gören Mesut Uyar da “Yerde arabanın altında çocuk olduğunu gördüm. Baktım hareket etmiyordu. Hemen koşarak anne ve babasına haber verdim. Kimsenin haberi yoktu. Ne zaman düştüğünü anne ve babası da bilmiyor” dedi

Ajanslar
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 10:38:44
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 19:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?