4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Mercedes TFF'nin araçlarını yeniledi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun sponsorlarından Mercedes-Benz Türk, federasyonun araçlarını yeniledi.


Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin Hadımköy'deki yerinde yapılan törene, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile teknik heyet, milli takım aday kadrosuna katılan futbolcular, Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Ziegler, Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ve çok sayıda basın mensubu katıldı.


Törende bir konuşma yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Mercedes-Benz Türk'ün Milli takım ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun en eski sponsorlarından biri olduğunu belirterek, "Mercedes-Benz'in bugün yenilediği araçları, hem İstanbul hem de bölgelerdeki birimlerimizde kullanacağız. Ben buradan bize sponsorluğu ile destek veren Mercedes-Benz yetkililerine teşekkür etmek istiyorum. Dünya'daki küresel krize bir çok kulübü ve federasyonu etkilemesine rağmen biz Türkiye Futbol Federasyonu olarak krize karşı her türlü tedbiri aldık ve krizden etkilenmedik.

Tüm sponsorlarımız alanlarında lider firmalar. Bize verdikleri bütçeyi azaltmak bir yana yeni işbirlikleriyle bize daha fazla kaynak aktarıyorlar" bunun içinde hepsine buradan teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu. Özgener, A Milli Takım'ın Avusturya maçından galibiyetle ayrılacağına inandığını belirterek, "Bu önemli sınavdan başarılı olarak geçeceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.


Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ise 58 aracın yenilendiğini ifade ederek, "Bu araçların 2'si otobüs, 8'i de hafif ticari araç ve geri kalanlar da otomobil. Biz yıllardır Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte olmaktan çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.


Toplantının ardından TFF Başkanı Özgener, Başkanvekili Arıboğan, Ziegler, Sülün, Fatih Terim ve milli futbolcular, yenilenen araçlarla birlikte fotoğraf çektirdiler.
Bu arada milli futbolcu Mehmet Yıldız da Çarşamba günü oynayacakları Avusturya maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Önümüzde çok önemli bir İspanya maçı var. Bu maçların hazırlığı çerçevesinde Avusturya ile bir maç yapacağız. Bu maçtan sonra da Şubat ayında bir hazırlık maçı daha oynayacağız. İnşallah iyi geçer, hocam şans verdiği taktirde de bende elimden geleni yaparım. Bu hazırlık maçları milli takım için de çok önemli" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 13:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?