30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Meşhed uçuşları Mart'ta başlıyor

Türk Hava Yolları Mart ayında Meşhed seferlerine başlıyor, Mumbai ve Yeni Delhi uçuşlarında ise frekans artışına gidiyor.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan yazılı açıklamada, İran'ın başkenti Tahran'dan sonra ikinci en büyük kenti olan Meşhed'e yapılacak uçuşların, 15 Mart 2009 tarihinde başlayacağı bildirildi.

Açıklamada Meşhed'e haftada 3 sefer düzenleneceği belirtilirken, "Tarifeye göre seferler İstanbul'dan Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 20.50'de yapılacak. Mashad'dan dönüş seferleri ise Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 04.05'te gerçekleştirilecek.

Türk Hava Yolları, halen haftada üç uçuş yaptığı Hindistan'ın en büyük kenti Mumbai'ye, 2 Şubat 2009 tarihinden itibaren her gün karşılıklı sefer yapacak. Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye yapılan ve halen haftada üç gün düzenlenen seferler de, yine 2 Şubat 2009 tarihinden başlamak üzere karşılıklı her gün gerçekleştirilecek. Yeni tarifeye göre iki noktaya uçuş yapılan Hindistan'da kapasite artışı yüzde 100 gerçekleşmiş olacak" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 15:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?