2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Mezarlıkta hırsız operasyonu

Üsküdar'da, hırsızlık amacıyla bir eczaneye girmek isteyen 3 zanlı ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Önce araçları ile daha sonra da yaya olarak kaçan 3 kişi mezarlık içinde kıskıvrak yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Üsküdar Paşakapısı Cezaevi yakınında bulunan bir eczaneye kepenkleri kırarak girmek isteyen şahısları polis ekibi fark etti. Fark edildiklerini anlayan 3 kişi, geldikleri 34 DG 7642 plakalı araçlarına binerek kaçmaya başladı. Polis ile içinde 3 kişinin bulunduğu araç arasında uzun süren bir takip başladı. Ara sokaklarda devam eden kovalamaca, Karacaahmet Mezarlığı'na kadar sürdü. Ölümüne polislerden kaçan 3 kafadar, ışıklara gelince direksiyon hakimiyetini kaybederek mezarlıkların duvarına çarptı.
 
Araç içinde bulunan 3 kişi, kazanın hemen ardından araçlarını terk ederek koşmaya başladı. Hırsızlık zanlılarından 1'i, olay yerinde polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Mezarlık etrafını kuşatan polis ekipleri, diğer 2 zanlıyı da mezarların arasında yatmış vaziyette yakalandı. Gözlem altına alınan zanlılar, ehliyetleri olmadığı için kaçtıklarını söyledi. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2006 Cumartesi 09:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?