4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

MHK'den açıklama

Merkez Hakem Kurulu, ligin 11. haftasına yönelik yapılan yorum ve spekülasyonların gerçeklerle ilişkisi bulunmadığını açıkladı.


Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamada, 11. hafta Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig hakemlerinin 12 Kasım Çarşamba günlü kurul toplantısında belirlenerek aynı gün medyaya verildiği ve bu nedenle hakemlerin önceden bilinmesinin veya değiştirilmesinin de mümkün olamayacağı belirtildi.


Ayrıca, MHK Başkanı Oğuz Sarvan, 12 kasım Çarşamba günü Lig TV'de yayınlanan söyleşide, "Bazen de hakemleri yeteri kadar dürüst bulmuyorum" şeklinde bir söz sarf etmediğini, ancak ifadelerinin çok açık olmasına rağmen bazı internet sitelerinde konunun çarpıtılarak kamuoyuna aktarıldığını söyledi.


MHK Başkanı Sarvan, "Ben görevim, sorumluluklarım, duruşum ve yaşam felsefem itibariyle bu ülkede 'hakemleri yeteri kadar dürüst bulmuyorum' diyecek belki de en son kişiyim. Biraz olsun mantığı ve sağduyusu ile hareket etmeyi becerebilenler, bir MHK başkanının zaten böyle bir söz sarf etmeyeceğini bilir" açıklamasında bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 18:39:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?