3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

MHP İlçe Başkanı'na silahlı saldırı

MHP Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu ve yanında bulunan arkadaşı Emrah Demir, Tuzla'da bir çay bahçesinde oturduğu sırada, 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Olayı haber alan MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak, Şahinoğlu ve Demir'in kaldırıldığı Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.


MHP Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu, Tuzla'da bir çay bahçesinde oturduğu sırada yanında bulunan arkadaşı Emrah Demir ile birlikte, 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu Şahinoğlu ve Demir bacağından yaralandı. Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şahinoğlu'nun bacağına ve baldırına 2 kurşunun isabet etti belirtilirken, ameliyata alındığı kaydedildi. Bacağında şişlik bulunan Şahinoğlu'nun tansiyonun düştüğü ancak genel olarak sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Demir'in de aynı hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Bu arada olayı haber alan MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak, hastaneye gelerek, Şahinoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Torlak, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, Şahinoğlu'nun talihsiz bir saldırıya uğradığını belirterek, olayın siyasi mi yoksa farklı bir boyut mu taşıdığının araştırıldığını ve bunun güvenlik güçlerinin soruşturması neticesinde belirleneceğini dile getirdi

İha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 04:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?