30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

MHP'den gövde gösterisi!

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Sultangazi Belediye Başkan Adayı Muhammer Varol, seçim çalışmalarına aday tanıtım şöleni ile devam etti.

5 bin kişinin katıldığı şölende konuşan Varol, "Sultangazi ilçesinin helal rızkla beslenmiş, ihmal edilmiş, hesaba katılmamış, şeref ve onurundan ödün vermemiş insanlarına güveniyorum" dedi.

Gaziosmanpaşa'dan ayrılarak Sultançiftliği ve Gazi gibi büyük mahallelerin katılımından oluşan İstanbul'un yeni ilçesi Sultangazi'de seçim yarışı hız kazandı. İlçenin ilk belediye başkanı olmak için yarışan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi Belediye Başkan adayı Muammer Varol, 2 ay önce verdiği seçim startına aday tanıtım şöleni ile devam etti.

Hamza Yerlikaya Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Şafak, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, çok sayıda parti yöneticisi ve yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkan Adayı Muhammer Varol, kendisine verilen sorumluluğun bilincinde olduğunu ve gece gündüz demeden çalışarak Sultangazi'nin her bir mahallesi ve insanına ulaşacağını belirtti. Varol, "Bu yeni ilçenin ilk belediye başkanı olma unvanını Allah bana nasip ederse MHP camiasına bu haklı ve onurlu gururu tattıracağıma söz veriyorum. Sultangazi
ilçesinin helal rızkla beslenmiş, ihmal edilmiş, hesaba katılmamış ve şeref ve onurundan ödün vermemiş insanlarına güveniyorum. 30 Mart sabahında belediye başkanı olacağıma inancım tamdır. Bu ilçede yaşıyor, bu ilçede ekmeğimi kazanıyorum. Her mahallesini karış karış biliyorum. İlçenin ve insanların sorunlarını bir bir tespit ettim" dedi.

Varol, Sultangazi'yi İstanbul'un cazibe merkezi haline getireceğini ve çarpık kentleşmeye son vererek modern şehirciliğin can alıcı imkanlarını sunacağını belirterek, Sultangazi'yi İstanbul'un en seçkin ilçesi yapacağını söyledi.

İstanbul'da Sultangazi kadar ihmal edilmiş, varoş olma özelliğinden bir türlü kurtulamamış bir başka ilçenin gösterilemeyeceğini öne süren Varol, "Yoksulluk ve sefaletin yanında bölücülük tehlikesinin ve güvenlik sorunlarının günden güne arttığı Sultangazi'de insanlarımız 29 Mart seçimlerinde çok iyi vicdan muhasebesi yaparak gelecek kaygısını düşünmemek adına kararını bizden yana kullanacaktır" diye konuştu.

Konuşmasının ardından dakikalarca ayakta alkışlanan Varol, Belediye Meclis Üyesi aday adaylarını da sahneye davet ederek gövde gösterisi yaptı. Milletvekili Ümit Şafak, İl Başkanı İhsan Barutçu ve İlçe Başkanı Bigöl ise çeşitli partilerden MHP'ye geçen Sultangazili vatandaşlara parti rozetlerini taktı. Şölende izleyiciler Mehteran Takımı ile büyülenirken, TRT sanatçısı Arif Şenyiğit başta olmak üzere, İsmail Bingöl ve Ozan Ahmet gibi sanatçıların şarkıları ile eğlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 16:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?