30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

MHP'li Yılmaz'dan Erdoğan'a tepki

MHP GENEL BAŞKAN ADAYI AHMET REYİZ YILMAZ'DAN BAŞBAKAN'A TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın teslim olan teröristlerin kılık, kıyafet ve ayakkabılarına bakıp eleştirmesine tepki gösterdi.

Yazılı açıklama yapan Yılmaz, Türkiye'nin yeniden bağımsızlığı pekiştirmek adına Öcalan'ı mutlaka asması gerektiğini belirterek, "Ciddi bir şekilde teröristle vatandaşı birbirine karıştırmıştır artık. Elbiseyi bırak içindeki haysiyet yoksunu bölücü teröriste bak. Başbakan'ın teröriste 'bir dahaki gelişiniz de tıraş olup takım elbise giyerek gelin ki sizi daha rahat içeriye alalım' mesajı veren açıklamaları utanç vericidir. Avrupa'dan geleceklerin daha fiyakalı gelmelerinin önünü kesmek isteyen bu açıklamalar hedefine ulaşmayacaktır. İstanbul da hiç kimse farklı manzara beklemesin. Terörist ve vatandaş birbirine karıştırılmakta ve bölgede yaşayan insanımız, gençlerimiz hataya devlet eliyle zorlanmakta ve teşvik edilmektedir. Mesele farkında olursunuz olmazsınız PKK 'ya ve teröre prim ve teşviktir. Topluca terörün legal hale getirilişidir" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, Öcalan'ın bu milletin bağımsızlığı üzerinde var olan büyük bir gölge olduğunu ifade ederek, "Sıkıntı çok büyüktür. Şehitlerin ölümü gerekçesiz hale getirilmiştir. Vatan ve millet şuuru yara almıştır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 10:13:04
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 13:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?