6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Midesinden 2 iğne çıktı

MİDESİNDEN 2 ADET İĞNE ÇIKTI

Şiddetli ağrıları nedeniyle hastaneye başvuran İsmail Aktaş'ın (24) çekilen röntgeninde, midesini delip geçen 2 farklı iğne bulunduğu tespit edildi. Gittiği diğer doktorlardan, "Patates püresi ye geçer" cevabını aldığını belirten Aktaş'ın midesindeki iğneler 15 dakika süren ameliyatla alındı.

Okmeydanı'nda camcılık yapan İsmail Aktaş (24), midesinde 10 gündür devam eden şiddetli ağrı nedeniyle doktora gitti. Yapılan muayenesinde hiçbir şeyi olmadığı söylenen Aktaş, bunun üzerine 2 farklı hastaneye daha başvurdu. Son olarak Aktaş ile ilgilenen bir doktor, "Midende metal bir cisim var. Patates püresi ye geçer" diyerek evine gönderdi. Ancak Aktaş'ın ağrıları git gide artmaya başladı. Ailesi bu durum karşısında şaşkına dönerken, İsmail Aktaş son çare olarak Türkiye Gazetesi Hastanesi'ne başvurdu.

Opr. Dr. Cavit Hamzaoğlu, Aktaş'ı muayene edip, röntgenini çekti. Çekilen röntgende Aktaş'ın midesini delip geçen 6-7 santimetre uzunluğundaki 2 iğne ile karşılaşıldı. İğnelerin midenin alt ve üst kısmındaki yağ bezesine saplandığı belirlendi. Daha sonra tomografisi çekilen Aktaş, hemen ameliyata alındı. Opr. Dr. Cavit Hamzaoğlu, 15 dakika süren bir ameliyatın ardından Aktaş'ın midesindeki iğneleri çıkardı. Başarılı bir ameliyatın ardından ağrılarından kurtulan Aktaş, iğneleri nasıl ve ne zaman yuttuğunu

hatırlamadığını söyledi. Röntgende iğneleri görünce büyük bir şok yaşadığını ifade eden Aktaş, "3 hastane gezdim. Kimse bana ne olduğunu söyleyemedi. Acı içinde kıvranıyordum. Türkiye Gazetesi Hastanesi'ne geldim. İğneyi nasıl yuttuğumu hatırlayamadım. İşimizde iğne kullanmıyoruz, nasıl oldu anlamadım. Bana diğer hastanelerde "püre ye geçer" dediler" şeklinde konuştu.

Opr. Dr. Cavit Hamzaoğlu ise 24 yaşındaki İsmail Aktaş'ın 3 hastane dolaştıktan sonra kendilerine başvurduğunu ifade ederek, "Filmini çektik ve midesini delip geçen 2 iğne belirledik. Daha sonra ameliyatla bu iğneleri çıkardık. Apse yapmış ve bu da hastanın acı çekmesine neden olmuş. Hasta bize acı içinde geldi. Ameliyat sonrası iğneleri çıkardık. İşin ilginci iğneleri nasıl yuttuğunu bilmiyor. İlk önce filmle belirledik, sonra tomografi çektik. İğneler mideyi delip çekmiş. Başarılı bir ameliyatla

iğneleri çıkardık. Hasta tekrar sağlığına kavuştu" dedi.

MİDESİNDEN 2 ADET İĞNE ÇIKTI
MİDESİNDEN 2 ADET İĞNE ÇIKTI
MİDESİNDEN 2 ADET İĞNE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 12:12:02
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 14:58:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?