3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Milli takım formalı kumarbazlar

Şişli'de düzenlenen baskında, kumar oynayan ve oynattığı iddia edilen 55 kişi gözaltına alındı. Kumarhaneye baskın düzenleyen polis ekipleri, kumar oynayan şahısların üzerinde milli takım forması ve Türk bayraklarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Şahısların kumar oynadıklarını gizlemek için milli takım forması giydikleri iddia edildi. 

Edinilen bilgiye göre olay Şişli, Kore Şehitleri Caddesi, numara 2'de meydana geldi. Bir istihbaratı değerlendiren Şişli Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, turizm şirketi tabelası bulunan bir işyerine gece yarısı baskın düzenledi. Baskında 19'u bayan toplam 55 kişi, kumar oynadığı ve oynattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Şahıslar Kuştepe Polis Merkezi'ne getirilerek, sorguya alındı. Olayda kumarhane olarak kullanılan 2 rulet, 6 poker masası ile çok sayıda oyun pulu ve kumar kağıtları ele geçirildi. 

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kumar oynayan şahıslar üzerinde milli takım formalarının olması dikkat çekti. 10 gün içerisinde 2. kez basılan binada bulunan kumarbazlar, soruları yanıtsız bırakırken, yüzlerini milli takım forması ve bayraklarla gizleyerek, ekip araçlarına bindi.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 11:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 78.188.54.xxx Tarih : 27.06.2008 21:47:10

ne güzel ya fazla parası olan oynamalı bence buda bir işletme bence benim fikrim kumarhaneler yasallastırılmalıdır