4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Millilerde Estonya maçı hazırlıkları

Bosna Hersek galibiyetinin ardından Estonya maçı hazırlıklarına başlayan A Milli Futbol Takımı, kamp yaptığı Swissotel'in spor merkezinde yaptığı rejenerasyon çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürdü.


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası finalleri için play-off mücadelesi veren Ümit Milli Futbol Takımı'nı da çok önemsediklerini belirterek, A Milli Takım'da yer alan 4 futbolcunun Belarus'da oynanacak rövanş maçına gönderilmesine karar verdi. Terim'in yardımcılarından Müfit Erkasap da, bu önemli karşılaşma için Ümit Milli Takım ile birlikte bu sabah Minsk'e uçtu.


Yaşları Ümit Milli kategorisi için de uygun olan milli oyunculardan Aydın Yılmaz, Caner Erkin, Ceyhun Gülselam ve Serdar Kurtuluş yarın Minsk'e gidecek ve Salı akşamı Ümit Milli Takımı'nın kadrosunda yer alacak. Bosna Hersek maçında omzu çıkan Batuhan Karadeniz, daha önce kadrodan çıkartılmıştı.


A Milli Futbol Takımı, yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmandan sonra saat 16.00'da Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Estonya'nın başkenti Talinn'e gidecek.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 16:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?