6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Milyonluk malikanede hapis hayatı

(ÖZEL HABER) 20 MİLYON DOLARLIK EVDE HAPİS HAYATI

İşadamı Yılmaz Katmerci'nin boşanmak üzere olduğu eşi Necla Katmerci ile oğlu Orbay Katmerci, 20 milyon dolarlık malikanelerinde adeta hapis hayatı yaşıyor. Mahkeme kararıyla defalarca evden uzaklaştırılan Yılmaz Katmerci'nin kendilerine zarar vermesinden korkan anne-oğul, malikaneden dışarı çıkamadıklarını, geçimlerini ise zar zor sağladıklarını belirtti.

İşadamı Yılmaz Katmerci, boşanmak istediği eşinin talebi üzerine bir kez daha evinden uzaklaştırıldı. 38 yıllık eşinin oğulları ve kendisini evden atmak istediğini savunan Necla Katmerci, Yılmaz Katmerci'nin başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra eşinin kendisine farklı davranmaya başladığını savundu. Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Necla Katmerci, eşinin birlikte olduğu kadını büyük oğlu Orbay'ın malikanedeki düğününe davetli olarak çağırdığını, bunu da son anda öğrendiğini ileri sürdü.

Yılmaz Katmerci'nin ilişkisi olduğu kadından 2 çocuğu olduğunu da öne süren Katmerci, "Bir akşam beni darp etti ve bu olaydan sonra mahkemeden evden uzaklaştırma kararı aldık. Uzaklaştırma kararı aldıktan sonra daha da kötü oldu. Oğullarımıza sanki düşmanıymış gibi davranmaya başladı. Onların evden gitmelerini istedi. Hiç haberimiz yokken bana boşanma davası açmış, bunu da tesadüfen öğrendik. İnsan 38 yıllık eşine böyle bir şeyi habersiz şekilde yapar mı? Evden uzaklaştırma alınca iyice çıldırdı. Eve tanımadığımız kendi adamlarını yolladı. Bahçeden merdiven dayayarak girdiler. Bir diğeri arka kapıdan elini kolunu sallayarak girdi. Bu insanların içinde cani, adam öldürmüş, ırz düşmanı bile olanlar vardı. Bunu sonradan öğrendik ve çok korktuk" dedi.

Necla Katmerci, bir dönem evlerine günün her saatinde saldırı olduğunu ileri sürerek, "Bizi bu evden atıp, kendisi gelip rahatça yaşamak istiyor. Bizden mal kaçırmak için kendi evini şoförünün üzerine yapmış. Bizi kiracı gibi gösterip evi 3-4 kişiye kiraya vererek bizi evden atmaya çalıştı. Bütün bu olanlardan sonra korktuğumuz için evden çıkamıyoruz. Hala daha kapının arkasında kalas var. Evden uzaklaştırma aldığımızdan bu yana bir yıl geçti ve şu anda 4. kez aynı kararı aldırttık. Çünkü telefonla tehditler aldık, çok korktuk" diye konuştu.

Eşinin tehditleri nedeniyle dışarı çıkamadıklarını söyleyen Necla Katmerci, kendisinin ya da oğlunun sürekli evde kaldıklarını belirtti. Necla Katmerci, malikanenin ortasından geçen kalasın da kapının dışarıdan açılmaması için bir yılı aşkın süredir evin ortasında durduğunu söyledi. Küçük oğlu Korbay'ın askerde olduğunu, büyük oğlu Orbay ve kendisinin de çalışamadıklarını kaydeden Katmerci, geçimlerini zar zor sağladıklarını belirtti. Katmerci, gözyaşlarını tutamayarak, şöyle devam etti:

"Boşanmak isteyen insan anlaşır. Bir insan, 38 yıllık eşini, çocuklarını kapı önüne koymayı nasıl düşünür. Oturup konuşalım, anlaşalım ve ne olacaksa olsun. Hayatımızın tehlikede olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü çok saldırılar oldu. O yüzden de evden çıkamıyoruz."

Katmerci, eşiyle son bir yıllık süreçte sadece mahkemelerde karşılaştığını, onun dışında hiçbir şekilde konuşmadıklarını söyledi.

Çiftin büyük oğulları Orbay Katmerci ise, babasının gizlice annesini boşamaya kalktığını ifade ederek, "Fakat biz bu davayı öğrenerek hemen dahil olduk. Buna çok sinirlendi ve annemi darp etti. Bu olaydan sonra biz evden uzaklaştırma kararı aldırdık. Asıl hadiseler de ondan sonra başladı. Eve saldırılar oldu. Cebinde kontratla 'ben kiracıyım' diye eve girmeye çalışanlar oldu. kapılarımız kırıldı, ellerimiz kesildi, merdiven dayayıp evin bahçesine girmeye çalıştılar. Bizi darp ettiler. Sürekli bu tip tacizlerle bizi yıldırıp, evden atmaya çalıştılar. Bize en son tahliye davası açtı. Bizim de ona karşı açtığımız davalar var. Akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüğümüzden ona vasi davası açtık" dedi.

Oturdukları malikanenin 20 milyon dolar civarında bir değeri olduğunu, 9 katlı ve 6 bin 500 metrekare kapalı alanı bulunduğunu belirten Orbay Katmerci, "Bu eve giremiyor. Annemi ve bizleri hayatından atmaya çalışıyor, tüm mesele bu" diye konuştu.

(ÖZEL HABER) 20 MİLYON DOLARLIK EVDE HAPİS HAYATI
(ÖZEL HABER) 20 MİLYON DOLARLIK EVDE HAPİS HAYATI
(ÖZEL HABER) 20 MİLYON DOLARLIK EVDE HAPİS HAYATI
(ÖZEL HABER) 20 MİLYON DOLARLIK EVDE HAPİS HAYATI
(ÖZEL HABER) 20 MİLYON DOLARLIK EVDE HAPİS HAYATI
(ÖZEL HABER) 20 MİLYON DOLARLIK EVDE HAPİS HAYATI
(ÖZEL HABER) 20 MİLYON DOLARLIK EVDE HAPİS HAYATI
(ÖZEL HABER) 20 MİLYON DOLARLIK EVDE HAPİS HAYATI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 10:24:04
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 16:01:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?