3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Minibüs Keçi Deresi'ne uçtu

İstanbul Kağıthane'de bir otomobilin çarptığı minibüs dereye uçtu. 

Kaza sonrası otomobilin sürücüsü aracını bırakıp giderken, dereye uçan minibüsü çıkarmaya gelen itfaiye ekipleri, minibüse çelik halat bağladıktan sonra araç içinde ölü ya da sıkışan kimse olmadığı için halatları sökerek olay yerinden ayrıldı. 

Edinilen bilgilere göre Kağıthane'den Levent yönüne gitmekte olan İsmail Ünal yönetimindeki 34 ZP 6639 plakalı minibüse, 34 DIJ 40 plakalı otomobil çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden İsmail Ünal, bariyerlere çarptı. Bariyerlerin parçalanmasının ardından İsmail Ünal'ın da içinde olduğu minibüs Keçi Deresi'ne uçtu. Çevredeki vatandaşların yardımıyla minibüsten çıkarılan Ünal, kazayı yara almadan atlattı. Dereye uçan minibüsü çıkarmak için olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracı çıkarmadan olay yerinden ayrıldı. Minibüse çelik halatlar bağlayan itfaiye ekipleri, araç içinde ölü ya da sıkışan olmadığı için halatları sökerek olay yerinden ayrıldı.
 
Kazayı şans eseri yara almadan atlatan minibüs sürücüsü İsmail Ünal, kazanın 34 DIJ 40 plakalı otomobilin minibüse çarpması sonucu meydana geldiğini ileri sürerek, "Araç hızlı bir şekilde bana çarpınca ben direksiyon hakimiyetimi kaybettim ve bariyerlere çarptım. Bariyerlerin parçalanması ile araç dereye uçtu. Olayı gören vatandaşlar yardımıma koşarak araçtan çıkmamı sağladı" dedi. 

İsmail Ünal itfaiye ekiplerine de sitem ederek, ''Bana 'Herhangi ölü ve yaralı yok, biz bunu çıkaramayacağız. Siz kendi imkanlarınızla çıkarın' dediler. Şimdi benim param olmasa, ben bu aracı nasıl çıkarttıracağım'' şeklinde konuştu. 

Kazanın ardından 34 DIJ 40 plakalı otomobilin sürücüsünün olay yerinden ayrılmış olduğu görüldü. Kaza yerinde duran otomobilin ise ön tarafının ciddi hasar gördüğü gözlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 14:58:56
Güncelleme :17 Ağustos 2008 Pazar 15:36:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?