1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Minibüsçü kadın yolcuyu dövdü

Maltepe’de kimliği belirlenemeyen bir minibüs şoförü tartıştığı yolcusu Demet Karakoç (30) u kızının gözü önünde tekme tokat dövdü. Elinden boynundan ve yüzünden yaralanan Karakoç hastaneden rapor alırken polis olaydan sonra kaçan minibüs sürücüsünü arıyor.

Bu yıl ilkokula başlayan kızı Şevval’i Göztepe’de okulundan alarak Maltepe’de ki evine dönmek için Kadıköy-Kartal hattında çalışan minibüse binen Demet Karakoç Maltepe çarşı içinde minibüsten inmek istedi. Önce kendisi aşağı inen Karakoç daha sonra kızını indirirken minibüsün hareket etmesi üzerine sürücü ile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirine hakim olamayan minibüs sürücüsü direksiyondan inerek genç kadına tekme tokat saldırdı. Minibüs sürücüsü olayın ardından kaçtı.

Elinden boynundan ve yüzünden yaralanan Karakoç olaydan sonra polise müracaat ederek minibüs şoföründen şikayetçi oldu. Kartal Devlet Hastanesine kaldırılan Karakoç ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezi’nde basın mensuplarına olayı anlatan Karakoç “Kızımı okulundan alıp evime dönüyordum. Maltepe’de ineceğimi söyledim. Önce çantaları alıp kendim indim, daha sonra kızım minibüsten inerken sürücü hareket etti. Neden hareket ediyorsun kızım düşecekti dedim. ‘Seni mi bekleyeceğim hadi çabuk in başka yolcuları alacağım’ diyerek bağırdı ve direksiyondan inerek üzerime saldırdı. Minibüsün içi doluydu ama ne içerden ne de dışarıdan hiç kimse yardım etmedi. Tekme tokat saldırdı. Boğazımı sıktı, elindeki anahtarlıkla yüzüme vurdu.''dedi.

Polis olaydan sonra kaçan ve plakası belirlenen minibüs sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

 

Miliyet internet
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 19:01:37
Güncelleme :15 Eylül 2007 Cumartesi 19:06:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ OSMAN DEĞİRMENCİ IP: 85.98.160.xxx Tarih : 16.09.2007 14:36:20

BÖYLE ADAMLARI ASACAKSIN.TERBİYESİZ HERF BAYANA EL KALKARMI. ÜSTELİK YANINDA ÇOCUĞU VARMIŞ. RUHLARINDA AÇILAN YARANIN VAHAMETİNİ BİR DÜŞÜNÜN. O ŞÖFÖR KADAR MİNİBÜSTEKİ YOLCULARDA ŞUÇLU 500-600 KRS.LUK ADAMMIŞ O YOLCULAR. HESABINI GÖRÜVERMELERİ LAZIMDI ŞOFÖRÜN.