30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Minik Kadir'in sır ölümü

Zeytinburnu'nda bileklerini keserek intihara teşebbüs eden Azeri uyruklu Bahar İbrahimova'nın ifadesinden yola çıkan polisler, Ümraniye'deki evinde oğlu Kadir İbrahimova'yı ölü olarak buldu. Genç anne gözaltına alınırken, komşular, minik çocuğun annesi tarafından boğarak öldürüldüğünü iddia etti.

Edinilen bilgilere göre, eşinden ayrıldıktan sonra kardeşi ile birlikte Azerbeycan'dan Türkiye'ye gelerek İstanbul'a yerleşen Bahar İbrahimova, sabah saatlerinde Zeytinburnu sahilinde bileklerini keserek intihara teşebbüs etti. Olay yerine gelen polis tarafından hastaneye kaldırılan ve tedavisi yapılan genç kadın, polislere ev adresini vererek oğlunun öldüğünü söyledi.

Genç annenin verdiği ifade doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, kadının Ümraniye Çekmeköy Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki evinin aranması için jandarmaya bilgi verdi. Sözkonusu adrese giden Jandarma, zihinsel özürlü Kadir İbrahimova'nın cesedi ile karşılaştı. Minik Kadir'in cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. Olayla ilgili anne Bahar İbrahimova ise gözaltına alındı.

Öte yandan, olayın gerçekleştiği sokakta yaşayan vatandaşlar da büyük şaşkınlık yaşadı. Anne ve çocuğunu tanıyan bir komşusu, "Duyduğumuza göre cinnet geçirmiş. Eşinden ayrı yaşıyordu. Maddi durumu iyiydi. Neden cinnet geçirdiğini bilmiyoruz. Çocuğunu boğarak öldürmüş ve bileklerini kesmiş" dedi.

6 yaşındaki minik Kadir'in bir arkadaşı da, "Annesi müziği son ses açmış. Ben yukarı çıkarken ağlama sesleri duydum. Müzik sesi daha sonra kesildi" diyerek korku içinde olayı anlattı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 22:25:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?