30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Minik Yahya'nın feci ölümü

Beykoz’da yapılan diş polikliniğinin inşaatını izleyen minik Yahya, kamyonların rahat girip çıkabilmesi için bağlantı yerlerinden çıkartılan demir kapının altında feci şekilde can verdi

İİstanbul Beykoz Çubuklu’da oturan ve yakında bulunan su kaynağından bidonlarla evlerine su taşıyan Baş ailesininin küçük oğulları 6 yaşındaki Yahya Baş, annesinin yanından ayrılarak Göztepe Devlet Hastanesi’nin Çubuklu Diş Polikliniği’nde devam eden inşaat çalışmalarını seyretmek istedi. İddialara göre inşaata gelen kamyonların alandan daha rahat girip çıkabilmesi için bağlantı yerlerinden çıkartılan demir kapı bir anda küçük Yahya’nın üzerine düştü.

Yarım tonluk demir kapının altında ezilen Yahya’nın yardımına ilk olarak inşaat işçileri koştu. Ancak küçük Yahya, hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Yahya Baş’ın cenazesi dün toprağa verildi. Oğullarının ölümüyle yıkılan baba Yusuf Baş, inşaata gelen kamyonlar için demir kapının bağlantı noktalarından ayrılması yüzünden oğlunun hayatını kaybettiğini belirterek ihmali olanların cezalandırılmasını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 15:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?