30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Moda fuarı yarın açılıyor

CNR Expo tarafından "Doğru ziyaretçi ile doğru katılımcıyı yan yana getirmek" parolasıyla organize edilen İstanbul Moda Fuarı, yarın TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla açılıyor.


CNR Expo tarafından organize edilen İstanbul Moda Fuarı, "Doğru ziyaretçi ile doğru katılımcıyı yan yana getirmek" parolasıyla 28 Ağustos Cuma günü (yarın) saat 11.00'da kapılarını açacak. Daha öncelerinden farklı olarak, firmalardan gelen taleplerin de dikkate alınmasıyla tek tip stand kullanılacak fuarı, yaklaşık 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
CNR Expo'dan fuarla ilgili yapılan açıklamada, "Sektör içindeki 'marka ve moda' kavramlarının değişik şekilde tanımlanması ve yorumlanmasına takılmadan, CNR'ın uzun bir geçmiş dayanan fuarcılık tecrübesinin yardımıyla Ağustos Fuarını tasarladık. Fuar, küresel Kriz karşısında Türk Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü'nün bir anlamda rüştünü ispat ettiği 'yıkılmadım aksine her zamankinden daha güçlü olarak ayaktayım' mesajını vereceği bir fuar olacak" denildi.
Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın desteğiyle organize edilen ve 200 firmanın katıldığı fuarda yaklaşık 5600 alıcının, satın almak istedikleri ürüne göre "seçilmiş" üreticilerle buluşması ve kaliteli ürünü rasyonel fiyatla satın alabilmeleri hedefleniyor. Bazı katılımcı ülkeler ve alıcı markalar ise şöyle:


Almanya, Avusturya, İngiltere, Fransa, İspanya, ABD, Çin, Brezilya, Avustralya, İsrail, Yunanistan, Hollanda, Portekiz, Polonya, KKTC, Tunus, Fas, İsveç, İran, Irak, Ürdün, BAE, Kuveyt ve Romanya fuarın ziyaretçi ülkeleri arasında yer alıyor. BP Clothing LLC (ABD), Bouchra (BAE), Euro Immo Hilversum B.V (Almanya), Ellus (Brezilya), Fashion Finder (İngiltere), Difusion Moda International (Spain), Tapex Textile (UAE), C&A (Almanya), Fashion Avenue (Yunanistan), Superteks Oy (Finland), Cambrioni
(Hollanda), Andica International (İngiltere), Cristina Lozana (İspanya), Sentier by Sandra Stone (Avustralya)

İha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 12:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?