6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Modifiye tutkunları CNR'de buluştu

MODİFİYE TUTKUNLARI TUNİNG SHOW'DA BULUŞTU

CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen Tuning Show, modifiye tutkunlarını bir araya getirdi. Adrenalin dolu, yüksek masraf yapılarak değişen araçların görücüye çıktığı fuarda, 90 bin TL masraf yapılarak değişen ve özel yapılmış kolonlara sahip Chevrolet kamyonet ve 105 bin Euro masraf yapılarak değişen, özel ses kalitesine sahip 350 bin Euroluk fiyatıyla fuarın en pahalı aracı Mercedes AMG ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Müzik sistemleri, lastik, jant ve oto bakım markalarının sektöre desteğiyle farklı özelliklere kavuşan otomobiller Tuning Show 2010'da meraklılarıyla buluştu. Lastik&Jant Show ile eş zamanlı düzenlenen 6.Oto Modifiye Oto HI-FI ve Aksesuarları Fuarı'nda, yerli ve yabancı kurumsal alıcıların servis sağlayan markaların yetkilileriyle sıcak diyalog kurmasına olanak tanınıyor.

10 bin metrekare alanda düzenlenen Tuning 2010'a temsilcilikler dahil 155 firma katılırken, 50 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarın Özel Performans Salonu'nda Türkiye'nin en güçlü ses sistemine sahip araçlar sergileniyor. CNR yetkilileri özel ve kaliteli ses sistemlerinin ve araçlardaki diğer yeniliklerin anormal rakamlara ulaşabildiğini belirtiyorlar.

 

CHEVROLET VE MERCEDES AMG

Tuning Show'da özel yapılmış kolonlara sahip Chevrolet kamyonet ve özel ses kalitesine sahip Mercedes AMG'nin ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Her iki araç da kendine özgü ses sistemi ile dikkat çekiyor. CNR Ekspo Fuarcılık yetkilileri Chevrolet'teki değişim için 90 bin TL; Mercedes AMG'ye ise 105 bin Euro masraf yapıldığını ifade etti. Mercedes AMG'nin toplam değeri ise 350 bin Euro.

Lisans-distribütör anlaşmalarının yapılması için iyi bir fırsat olarak görülen, 6.Oto Modifiye Oto HI-FI ve Aksesuarları Fuarı'nın ziyaretçi profilini, tuning firmalarının Anadolu bayileri, yeni imalatçı arayan ihracatçılar, yeni ihracatçı arayan imalatçılar, Tuner'lar ve araç sahipleri oluşturuyor.

 

YEŞİM SALKIM TUNİNG SHOW'DA

Sanatçı Yeşim Salkım da 24 Nisan Cumartesi günü Tuning Show'da olacak. Türkiye'de Cadde tipinin yanı sıra özel müşteriler için üretilen SQ(Sound Qualty), yüksek bedelli araçlara takılan ve yüksek maliyete sahip ses ve görüntü sistemleri fuarda ziyaretçiler tarafından görülebilecek.

 

OTOMOTİV FİRMALARIN TALEPLERİNE LASTİK&JANT SHOW YANIT VERİYOR

3. Avrasya Lastik, Jant, Akü ve Servis Ekipmanları Fuarı da, lastik ve jant sektörünü buluşturdu. Lider firmaların katılımıyla İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen organizasyon, Türkiye'nin ve bölgenin ilk ve tek lastik, jant, akü ve servis ekipmanları fuarı özelliğini taşıyor. Lastik&Jant'ta lastik, jant ve akü alanında, otomotiv firmalarının artan talebinin karşılanmasına dönük alternatifler yer alıyor. Tuning ve Lastik&Jant Show pazar günü 11.00-18.00, diğer günler ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

MODİFİYE TUTKUNLARI TUNİNG SHOW'DA BULUŞTU
MODİFİYE TUTKUNLARI TUNİNG SHOW'DA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 11:16:02
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 13:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?