30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

MOL, yine izdihamla açıldı

YÜZDE 70 İNDİRİM YAPAN MAĞAZADA İZDİHAM

İkitelli'de, yüzde 70'e varan indirimle satış kampanyası başlatan bir giyim mağazası, adeta vatandaşların hücumuna uğradı. Vatandaşlar, 1 TL ile 9 TL arasında satılan ürünlerden alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

İkitelli'deki Deposite Outlet Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan giyim mağazası MOL, başlattığı kampanyayla büyük ilgi gördü. 'Tüm aile 9 TL'ye giyinecek' sloganıyla tanıtılan kampanyayı duyan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren alışveriş merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaklaşık 4 bin kişi, ucuz ürünlerden alabilmek için sıraya girdi.

Mağaza girişinde zaman zaman izdiham yaşanırken, binlerce kişi yüzde 70 indirimle satışa sunulan ürünlerden alabilmek için birbiriyle yarıştı. Bazı vatandaşlar, kapış kapış aldıkları ürünleri çuvallara doldurdu. Satışa sunulan ürünlerin büyük bölümü kısa sürede tükendi. Normal şartlar altında 90 TL'ye satılan bir ürünü, yüzde 70 indirim üzerinden satın alan vatandaşlar, kampanyadan memnuniyet duyduklarını belirtti. Vatandaşlar, ekonomik sıkıntılar nedeniyle satın alamadıkları ürünlere uygun fiyatla sahip olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Mağaza girişinde yaşanan kuyruğun benzeri, kasalarda da oluştu. 100 bin adete yakın ürün satılması hedeflenen kampanyada, bir adet bayan takım elbise 3 TL, 1 adet erkek takım elbise 3 TL, 1 adet gömlek 1 TL, 1 adet kıravat 1 TL, 1 adet pantolon 1 TL ve 1 adet t-shirt 10 kuruş gibi fiyatlarla satışa sunuluyor.

YÜZDE 70 İNDİRİM YAPAN MAĞAZADA İZDİHAM
YÜZDE 70 İNDİRİM YAPAN MAĞAZADA İZDİHAM
YÜZDE 70 İNDİRİM YAPAN MAĞAZADA İZDİHAM
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 15:34:56
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 15:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?