30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Moskova'da Hadise çıkaracağım!

Moskova'da gerçekleştirilecek Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek için hazırlanan Hadise, şarkıda ve şovda değişiklikler yapabileceğini belirterek, "Orada büyük bir hadise çıkaralım. Yarışmada çok değişik bir Hadise olacağım" dedi.

Brüksel'den İstanbul'a gelen Hadise'yi, Atatürk Havalimanı'nda basın ordusu karşıladı. Gördüğü yoğun ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hadise, çok mutlu olduğunu söyledi.

Genç sanatçı, Brüksel'e annesiyle birlikte tatil yapmak için gittiğini ve çok güzel bir tatil geçirdiğini söyledi. Gelişinde "Düm Tek Tek" isimli parçasının duyunca kısa bir şov sunan Hadise'ye, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Hadise, "Buraya çok mutlu geldim. Hepinize çok teşekkür ederim. İstanbul'u çok özlemişim. Benim için herkesin desteği çok önemli. Herkesin desteğini bekliyorum. Kısaca benim mesajım destek yes, köstek no. Sadece düm tek tek diyorum" dedi.
Aldığı eleştiriler nedeniyle şarkıda ve şovunda bazı değişiklikler yapmayı düşündüğünü söyleyen Hadise, "İstanbul'da bir müddet kalacağız. Şarkıya ve şovlarıma birkaç şey eklemek istiyorum. Ben şimdiden size yılbaşı gecesi çok güzel bir şov göstermiş olsaydım, Eurovision'da ne yapacağız o zaman. Şarkıyı herkes beğendi ancak yarışmada derece konusunda birşey diyemem. Çünkü bu bir yarışma. Bilemezsiniz. Belki de ilk üçe giremezsiniz. Ben bu duruma çok reel bakıyorum. Herşeyi düsünmekten uyku uyuyamıyorum. Her şeyin çok güzel olmasını istiyorum. Türkiye'yi herkese çok iyi tanıtmak istiyorum'' diye konuştu.

Hadise, şarkının bazı bölümlerinin alıntı olduğu iddilarıyla ilgili olarak, "Bence Düm Tek Tek çok orijinal bir şarkı. Böyle şeyler zaten konuşulur. Şarkı orijinal arkadaşlar. Rakiplerimin şarkılarını da takip ediyorum. Onların şarkılarını gördükçe çok güzel şeyler olacağına inanıyorum. Yarışmada çok değişik bir Hadise olacağım. Orada büyük bir hadise çıkaralım'' açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 22:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esma ak IP: 85.104.247.xxx Tarih : 18.01.2009 14:41:12

hadise hem güzel hem sesi güzel tam birbirine uygun olmuş