30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Motorize ekip Beşiktaş'ta kaza yaptı

Beşiktaş'ta motorize polis ekipleri, seyir halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ikiye ayrılırken, kazada 1'i ağır olmak üzere 2 polis memuru yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza, saat 08.30 sıralarında Beşiktaş Barbaros Caddesi, Yıldız girişinde meydana geldi. 34 A 85206 plakalı motosikletle seyir halinde olan yunus ekipleri, aynı istikamette seyreden 34 YB 4606 plakalı araca arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet ikiye ayrılırken, kazada 1'i ağır olmak üzere 2 polis memuru yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.
Basın mensupları ile polis ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansa konularak Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, motorize ekiplerin arkadan çarptığı otomobilde ise maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 11:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
büşra kulim IP: 88.234.104.xxx Tarih : 28.09.2009 18:07:21

Bende yunus polisi olmak istiyorum ALLAH iziin verirse kolejden olacağım ama bu yunusları göründe yaralı yunusları çok üzülüyorum ama bizim mahallenin 2 sokak ilerisinde bi motorcu var hep yunus polisleri geliyor onlar gelsin diye bekliyorum gelincede onlardan kaçıyorum ne iş anlamadım :s korkuyorum onlardan kızarlar die konussam ne diçem yunus polisinin msn sini almak istiyorumda alamıyorum uuf ya yarılanan yunuslara çok acıyorum evinde ailesi onu beklerken :'(belkide çocuğu vardı onu beklerken işte oof söliyemiyorum işte ya :'(