3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Motosiklet polis otomobiline çarptı

Eyüp'te Haliç Köprüsü çıkışında sabah saatlerinde bir motosikletin trafik polisi otomobiline çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1'i yaya 3 kişi yaralandı. 

Yerde ambulans bekleyen yaralılarla vatandaşlar ilgilenirken, motosiklette bulunan şahısların kask kullanması ise olası bir faciayı önledi. 

Sabah saat 07.30 sıralarında Sedat Bıyık'ın kullandığı 34 YM 5168 plakalı motosiklet, Haliç köprü çıkışı Edirnekapı Rami girişinde trafik ekibine ait 34 A 56536 plakalı ekip otosuna çarptı. Çarpma sonucu motorsiklet savrulurken, sürücü Sedat Bıyık ve arkadaşı Celal Yıldırım yaralandı. Bu sırada yol kenarında bulunan Ahmet Ekinci isimli bir yaya da savrulan motorsikletten kurtulamadı. Yerde yaralı halde yatan Celal Yıldırım ve Ahmet Ekinci ile yoldan geçen vatandaşlar ilgilendi. Celal Yıldırım'ı
motosiklet sürücüsü arkadaşı Sedat Bıyık, bir an olsun yalnız bırakmadı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünden sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavisi sürerken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 10:08:02
Güncelleme :28 Mayıs 2008 Çarşamba 10:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?