4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Motosiklet takla attı: 1 ölü

Arızalandığı için sürücüsü tarafından emniyet şeridine park edilen minibüse arkadan çarpan motosiklet takla attı. Kazada başında kask olan motosiklet sürücüsü yaralanırken, sürücünün arkasında oturan ve başında kask olmadığı öğrenilen bir kişi hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre, olay, saat 08.30'da TEM yolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Sarıyer sapağında meydana geldi. 34 TA 6793 plakalı minibüs sürücüsü Oktay Kırmızıgül, aracı arızalandığı için emniyet şeridine park etti. Bu sırada seyir halindeki 34 UY 9917 plakalı motosikletin sürücüsü minibüsü fark etmeden arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet takla attı. Takla atan motosikletten savrulan motosikletin arka kısmında oturan ve başında kask olmadığı öğrenilen 23 yaşındaki Gökhan Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. 

Başında kask bulunan motosiklet sürücüsü ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yaralı motosiklet sürücüsü olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerinde hayatını kaybeden Arslan'ın cesedi morga kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle trafikte kısa süreli aksama yaşanırken, görgü tanıkları kazanın motosiklet sürücüsünün dalgınlığı sonucu meydana geldiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 10:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?