4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Motosikletten fırladı

Şişli D-100 Karayolu'nda kontrolden çıkan motosiklet bariyere çarparak devrildi. Motosikletten fırlayan Tülin Yazgan (37), olay yerinde can verdi. Motosiklet sürücüsü, Kerem Nusret Karayiz (33), kazayı yaralı olarak atlattı.

Kaza, D-100 Karayolu Zincirlikuyu metrobüs durağı yakınında saat 03.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, 32 K 1905 plakalı motosikletiyle Boğaziçi Köprüsü istikametine ilerleyen Kerem Nusret Karayiz, bir otomobilin sıkıştırması neticesinde hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan motosiklet, Zincirlikuyu mevkiinde bariyere çarparak devrildi. Motosikletin arkasında bulunan Tülin Yazgan, çarpmanın şiddetiyle fırlayarak asfalt zemine düştü. Yaklaşık 30 metre sürüklenen ve başını yere çarpan Yazgan olay yerinde hayatını kaybetti. Yazgan'ın kafasında kask bulunmadığı öne sürüldü.

Kazayı yaralı olarak atlatan Karayiz ise ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sebebiyle Boğaziçi Köprüsü istikametine trafik bir süreliğine kapatıldı. Gerekli incelemelerin ardından Yazgan'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 11:41:34
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 19:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?