2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

MSN'de konuştu ve atladı

Deniz Seki’nin asistanı Özge Tarhan’ın intiharındaki sır perdesi aralandı

Deniz Seki ve İzel’in menajeri evli ve iki çocuk babası Ayhan Günyıl’la iki yıldır aşk yaşayan 26 yaşındaki Özge Tarhan, önceki gün Beşiktaş’taki ofis binasının beşinci katından atlayarak intihar etti.

İTÜ Devlet Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra İzel’in gitaristliğini yaparken Günyıl’la tanışan Tarhan’ın intiharı üzerindeki sır perdesi aralandı. Olayı soruşturan polis, Ayhan Günyıl’ın ifadesine başvurdu. Tarhan’la önce yüz yüze, sonra telefonda ve msn’de yaptığı son görüşmeyi polise anlatan Günyıl, intiharı aydınlatacak önemli detaylar verdi.

Telefona çıkmadı ve...
Olay günü öğle saatlerinde Günyıl’ın Beyoğlu Tünel’de bulunan ofisine giden Tarhan, bir süre burada kaldı. Sevgilisiyle sohbet eden Tarhan, daha sonra Beşiktaş’taki ofisine dönerek çalışmaya başladı. İki sevgili msn’de konuştu. Özge’nin bir daha beni arama cevabı üzerine Günyıl yazmaya devam etmesine rağmen bir yanıt alamadı. Sevgilisini merak eden Günyıl, bu kez Tarhan’ı cep telefonundan aramaya başladı. Ama yine bir yanıt alamadı. Bunun üzerine Tarhan’ın çalıştığı ofisi arayan Günyıl, telefona çıkan kişiye Özge Tarhan ile konuşmak istediğini söyledi. Ama Tarhan kimseyle konuşmak istemediğini söyleyerek sevgilisinin telefonuna çıkmadı.

Aşkım ben iyiyim
Bunun üzerine iyice meraklanan Günyıl, msn’den sevgilisine, “Seni merak ediyorum, telefonu aç yine şirketi ararım” diye yazdı. Ama Tarhan telefonunu açmayınca Günyıl yine şirketi aradı. Bu kez telefona çıkan Tarhan sevgilisine, “Aşkım ben iyiyim, merak etme” dedi. Telefonu kapattıktan sonra yine msn üzerinden yazışmaya devam eden Günyıl ve Tarhan, bir süre daha sohbet etti. Tarhan daha sonra, “Beni merak etme” diyerek yazışmayı bitirdi.

Endişelenen Günyıl bunun üzerine şirket çalışanlarından birine “Özge’nin durumu kötü, garip davranıyor. Eğer şirketten çıkarsa hemen beni arayın” diye mesaj gönderdi. Bir süre sonra yeniden şirketi aradığında ise sevgilisinin kendisini camdan boşluğa attığı haberini aldı. Bunun üzerine hastaneye giden Günyıl, acı haberle yıkıldı.

Bu konuşmadan sonra intihar etti

Özge Tarhan (Ö.T.): Neredesin

Ayhan Günyıl (A.G.): Yemek yiyorum, müsait değilim, sonra konuşalım

Ö.T.: Ben yine sana küstüm, konuşmuyorum. Ben artık bittim.

A.G.: Neden böyle yapıyorsun, ben seninle ne yapacağım, sen beni hasta ettin, ben seni çok seviyorum

Ö.T.:Tamam,istemiyorum, artık bana yazma

A.G.: Neden bana yazmıyorsun

Ö.T.: Yazma, istemiyorum

Olayı soruşturan polise verdiği ilk ifadesinde Ayhan Günyıl (üstte gitarlı) , “Evli olduğumu baştan beri biliyordu. Eşimden ayrılmam için bana hiçbir zaman baskı yapmadı. Çocuklarımın resimlerine bakar onları ne kadar çok sevdiğini söylerdi. Hatta eşime iyi davranmamı isterdi. Neden böyle yaptığını bilmiyorum” dedi.
Hayati KILIÇ - Vatan
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 07:22:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?