4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Müdür, memurunu rüşvetten yakaladı

Beyoğlu'nda uyuşturucudan sabıkalı Faruk A.'dan rüşvet alırken yakalanan polis memuru Cabir G. tutuklanarak cezaevine gönderildi, olaya karışan iki polis memuru ise açığa alındı.

Rüşvet aldığı belirlenen polis memurunu Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Yüksel suçüstü yakaladı. Geçtiğimiz hafta yaşanan olay şöyle gelişti; Faruk A. ismindeki bir vatandaş 155 Polis İmdat hattını arayarak, Beyoğlu'nda polislerin kendisinden parfümünü ve 10 YTL parasını rüşvet olarak zorla aldığını ihbar etti. Yetkililer durumu Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Yüksel'e bildirdi. Harekete geçen Yüksel, olaya karışan ekibin 234 kod numaralı Yıldırım Ekibi olduğunu tespit etti.

Polis Müdürü ekibi telefonla aradı ve Dolapdere'ye gelmesini istedi. Ekip, Dolapdere'ye gelince, Emniyet Müdürü polis memurlarının üstünü aradı, memur Cabir G.'nin montunda bir miktar uyuşturucu madde ve parfüm şişesi buldu. Yüksel, polis memurlarının silahlarına el koyarak, üç polis memurunu gözaltına aldı. Cabir G. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan diğer iki memur ise açığa alındı.

Sabah
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 10:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?