30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Münevver için protesto yürüyüşü

Öldürüldükten sonra Etiler'de bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut'un ailesi ve arkadaşlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, olaydan sonra 1 ayı aşkın süre geçmesine rağmen katilin yakalanmamasını protesto ederek yürüyüş düzenledi.

Münevver'in Karabulut'un annesi Nagihan ve babası Süreyya Karabulut, sabah saatlerinde kalabalık bir grupla birlikte kızlarının eğitim gördüğü Beşiktaş'taki Bingül Erdem Lisesi önünde toplandı. Eyleme, Münevver'in arkadaşları ve sevenlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da destek verdi. Yakalarında Münevver Karabulut'un fotoğrafı bulunanlar, katil zanlısı Cem G.'nin bir an önce yakalanmasını istedi.

Çok sayıda gösterici, daha sonra cesedin bulunduğu Etiler'e doğru yürüdü. Polisin uyarılarının ardından sadece Süreyya Karabulut ve bir grubun Etiler'e yürüyüşüne izin verildi. Sloganlar eşliğinde başlatılan yürüyüş, Münevver'in Karabulut'un cesedinin bulunduğu noktada sona erdi. Acılı baba, kızının cesedinin bulunduğu çöp konteynırı önünde dua etti. Grup daha sonra konteynıra karanfiller atarak, katil zanlısının bir an önce yakalanmasını istedi. Süreyya Karabulut, "Kızımın katilinin bir an önce bulunmasını istiyorum. Adalete güveniyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 15:52:01
Güncelleme :3 Nisan 2009 Cuma 16:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?