6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Müşerref: 'BJK'nin başarısı için dua ediyorum'

Koyu Beşiktaş taraftarı olan Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, Beşiktaş'ın Akaretler'deki kulüp binasını ziyaret etti. Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e bir kılıç armağan eden Müşerref, Beşiktaş'ın başarısı için dua ettiğini söyledi.
Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, geniş güvenlik önlemleri altında Beşiktaş Kulübü'nün Akaretler'deki kulüp binasına geldi. Kapıda Başkan Yıldırım Demirören ve İkinci Başkan Murat Aksu tarafından karşılanan Müşerref ile Beşiktaşlı yöneticiler, yaklaşık yarım saat basına kapalı bir görüşme yaptı. Pervez Müşerref, Kulüp Başkanı Demirören'e bir kılıç armağan hediye ederken, Demirören'de, Pakistan Devlet Başkanı'na arkasında adının yazılı olduğu Beşiktaş forması, porselen tabak, rozet, saat ve çeşitli Beşiktaş ürünleri armağan etti. Pervez Müşerref görüşme sonrası yaptığı açıklamada, Türkçe olarak, "Dua ediyorum, Beşiktaş gelecek yıllarda da şampiyon olsun" dedi.
Beşiktaş'ın çok iyi transfer yaptığını, del Bosque ve Carew'in çok iyi transfer olduğunu ifade eden Müşerref, "Beşiktaş'ın geleceği açısından iyi işler yapıldığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Pervez Müşerref, Beşiktaş'ı Pakistan'a beklediğini ve Pakistan Milli Takımı ile hazırlık maçı yapmasını istediklerini dile getirdi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de Pervez Müşerref'in çok iyi bir Beşiktaşlı olduğunu belirterek, "Yeni yönetimimize başarılar diledi. Biz de takımın ve kulübün son durumuyla ilgili bilgi aktardık" dedi.
Demirören, Beşiktaş'ın gelecek yıl Ocak ayında Pakistan'a giderek, Pakistan Milli Takımı ile bir hazırlık maçı yapacaklarını da sözlerine ekledi.
iha-istanbul
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2004 Salı 16:53:20
Güncelleme :30 Ağustos 2004 Pazartesi 13:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?