6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

MÜSİAD'tan çocuklar için projeler

MÜSİAD'DAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN İKİ PROJE

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), sosyal sorumluluk kapsamında hayata geçirdiği projelere yenilerini ekliyor. MÜSİAD, bir ilköğretim okulu için yeni bir tiyatro salonu inşa ederken, "sağlıklı dişler sağlıklı nesiller" sloganıyla da okullarda diş sağlığı eğitimi kampanyası düzenleyecek.

MÜSİAD, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine yenilerini ekliyor. MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokole göre; öğrencilerin sağlıklı ve modern bir ortamda tiyatro ve çeşitli sosyal etkinlikleri gerçekleştirebilmeleri için Ümraniye Kâzım Karabekir İlköğretim Okulu'nun tiyatro salonu MÜSİAD tarafından inşa edilecek.

2010 yılı içerisinde tamamlanması planlanan tiyatro salonu için hazırlanan protokol; İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Nail Olpak ve MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı tarafından imzalandı.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokol ise, "Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller Projesi" kapsamında imzalandı. Düşük gelirli bölgelerde bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilere, MÜSİAD tarafından ağız ve diş sağlığı eğitimi verilmesi ve bu okullardaki öğrencilerin diş fırçası ve diş macunu ihtiyaçlarının karşılanmasının amaçlandığı projenin uygulanacağı bölge, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek.

Önümüzdeki haftalarda uygulamaya geçirilecek olan "Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller Projesi"nin protokolü ise; İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali İhsan Dokucu, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Nail Olpak ve MÜSİAD Sağlık Sektör Kurulu Başkanı Dr. Hakan Bahadır tarafından imzalandı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 11:40:01
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 14:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?