4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Muskalı hırsızlar yakalandı

Çaldıkları otomobille polis noktasından kaçan şahıslar, Üsküdar Altunizade'de yakayı ele verdi. Yakalanan şahıslardan birinin üzerinden çok sayıda muska çıktı. 

Edinilen bilgiye göre olay Üsküdar, Altunizade yakınlarında polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulama sırasında ortaya çıktı. İçerisinde 3 kişinin bulunduğu 70 EH 517 plakalı otomobil, bir anda polis noktasından kaçmaya başladı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, otomobili takibe aldı. Çıkmaz bir sokağa giren şahıslar, yaya olarak kaçmayı sürdürdü. Bu sırada polis, Mizbah Yılmaz (26) isimli şahsı otomobilden 200 metre ileride, Vedat Genç (23) isimli şahsı da yakın çevrede yapılan incelemede kıskıvrak yakalayarak, gözaltına alındı. Yapılan kontrollerde düz kontak yapılan otomobilin çalıntı olduğu belirlenirken, araç içinde 1 adet bıçak, yakalanan Mizbah Yılmaz'ın üzerinden ise çok sayıda muska çıktı. 

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, kaçmayı başaran 3. şahsı yakalamak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 12:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?