30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Muşlu öğrencilerden Cerrah'a ziyaret

Muş Cumhuriyet Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencileri İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ı makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı kardeş okul projesi kapsamında Anafen Okulları Selahattin Zaim İlköğretim Okulu ile kardeş okul olan Muş Cumhuriyet Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda okuyan 15 öğrenci İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ı ziyaret etti.

Öğrencileri ve okul yöneticilerini toplantı salonunda ağırlayan Cerrah, uyuşturucu ve asayiş olayları ile ilgili verdikleri mücadele hakkında bilgiler verdi. Cerrah Gaziosmanpaşa'da anne ve 2 çocuğunun öldürülmesi olayına ilişkin suçlunun yakalandığını hatırlatarak, "Arkadaşlarımız çok önemli bir haber bekliyorlardı. Bir aydır bu haberi almak için uğraşıyorlardı. Faili alınınca herkes rahatladı. Basınımız büyük olaylarda merak ettiği şey failler kimdir alınacak mı? İstanbul polisi çok şükür faili meçhul bırakmadan çalışmalarla sonuca ulaşıyor. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün birimler İstanbul'un huzur ve güvenliği için izinlerinden ailelerinden fedakarlık yaparak çalışmasını sürdürüyor. Sonuca da ulaşıyor" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ise öğrenciler Cerrah'a, geçtiğimiz yıl aynı okuldan gelen çocukların hazırladığı resim ve mektuplar ile Muş'un sembolü olduğu belirtilen lale fotoğrafı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 14:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?