6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Mustafa Sarıgül dert dinledi

MUSTAFA SARIGÜL, MISIR ÇARŞISI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül, esnafın durumunun her geçen gün kötüye gittiğini belirterek, "Birçok esnafımız siftah yapmadan dükkan kapatıyor, evine ekmek götüremiyor. Esnafımızın yüzü gülmüyor, içi kan ağlıyor. Esnafımızın yüzünü biz güldüreceğiz" dedi.

Mustafa Sarıgül, Eminönü Mısır Çarşısı'ndaki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Çarşıdaki dükkanları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Mustafa Sarıgül, ekonomik kriz nedeniyle her gün çok sayıda işletmenin kapandığını söyledi. Esnafın ekonomik koşullarının giderek ağırlaştığına dikkati çeken Sarıgül, şunları söyledi:

"Aylardır Türkiye'nin çeşitli bölgelerini dolaşıyorum. Esnafımızla, sanayicimizle, memurlarımızla, işçilerde, emeklilerle bir araya geliyorum. Gördüğüm tablo maalesef iç açıcı değil. İstanbul'un en hareketli olması gereken Mısır Çarşısı bile son derece durgun. Dükkanlar satış yapamıyor. Çoğu esnafımız kirasını ödeyemez halde. Türkiye Değişim Hareketi olarak, ülkemizdeki bu kötü gidişe son vermek için çalışıyoruz. Bizim iktidarımızda esnafın da, memurun da, çiftçinin de yüzü gülecek. Üretimi, istihdamı ve

ihracatı artıracak ekonomik programımızı önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Türkiye Değişim Hareketi, ilk genel seçimde iktidarın en güçlü adayıdır."

MUSTAFA SARIGÜL, MISIR ÇARŞISI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ
MUSTAFA SARIGÜL, MISIR ÇARŞISI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 15:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?