3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Müteahhitten teker garantisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Vatan Caddesi'ndeki bozuk yolda araçları hasar gören sürücülerin zararının müteahhit firma tarafından tazmin edileceği duyuruldu.

Açıklamada Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul'un trafik sorununu çözmek ve trafik sıkışıklığını en aza indirebilmek için dev yatırımlar yaptığı belirtilerek, "Gerek karayolu sistemleri ve gerekse metro sistemlerini sırasıyla hizmete alıyoruz. 24 saat yaşayan, çok ciddi trafik sirkülasyonu olan bir şehirde şantiye kurmak ve çalıştırmak zaman zaman halkımızı sıkıntılara düştürmektedir. Sıkıntıları en aza indirmek için de ekiplerimiz sürekli çalışıyor. Bu çalışmalar sırasında tasvip etmediğimiz üzücü
olaylar da meydana gelmektedir. Önceki gün Vatan Caddesi Anıtmezar önü metrobüs şantiyesinde gerek inşaat aşamasından ve gerekse yağan şiddetli yağmurdan dolayı yol bozulmaları meydana gelmiştir. Yol kısa sürede asfaltlanmış, ancak yolu kullanan bazı vatandaşlarımızın otomobilleri hasar görmüştür. Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla otomobilleri hasar gören vatandaşların hasarları çalışmayı yapan müteahhit firma tarafından tazmin edilecektir. Araçları hasar gören vatandaşların Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na veya Alo 153 Beyaz Masa'ya belgeleriyle pazartesi gününden itibaren müracaat etmeleri gerekmektedir" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 18:27:49
Güncelleme :30 Eylül 2008 Salı 18:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?