4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Muzaffer Kuşhan kendini savundu

Polenezköy'deki zayıflama kliniğinde hayatını kaybeden 19 yaşındaki Dila Kurt'un ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, Beykoz Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alınan Dr. Muzaffer Kuşhan'ın, tesisin zayıflama kliniği değil, dinlenme tesisi olduğunu ve hiç bir eksiklerinin bulunmadığını söyleyerek suçlamaları reddettiği öğrenildi. 

Dr. Kushan's Clinic International'de 45 günde 15 kilo veren ve kendisini ziyarete gelen annesi, babası ve kardeşlerinin gözleri önünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Dila Kurt'un ölümüyle ilgili olarak Beykoz Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor. Beykoz Savcılığı tarafından ifadesi alınan Dr. Muzaffer Kuşhan'ın, 'Dila'ya kalp masajı, suni teneffüs ve elektro şok yapılarak oksijen verildiğini ancak kalbin çalışmadığını belirttiği öğrenildi. 

Dila'nın ölümünün, zayıflama, yediği ve içtikleriyle alakasının olmadığını, bunun Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek otopsiyle belli olacağını da belirten Kuşhan ifadesinde, tesisin zayıflama kliniği değil, dinlenme tesisi olduğunu ve tesislerinde hiçbir şeyin eksik olmadığını, ruhsat için ise müracaatta bulunduğunu belirterek suçlamaları reddettiği öğrenildi. 

Galatasaray'ın eski Asbaşkanı Ali Dürüst'ün 19 yaşındaki yeğeni Dila Kurt, kilo vermek için gittiği Dr. Muzaffer Kuşhan'ın Polenezköy'deki lüks zayıflama kampında, Eylül ayında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 23:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?