2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Nefes kesen şüpheli operasyonu

Kağıthane'de "dur" ihtarına uymayan bir minibüs, polise hareketli anlar yaşattı.

Kağıthane'de devriye gezen polisler, gece saat 23:30 sıralarında şüphe üzerine içerisinde 2 kişi bulunan 34 BA 160 plakalı minibüse "dur" ihtarında bulundu. İhtara rağmen durmayan araç, uzun süre kovalandı. Kağıthane'den çıkıp Piyalepaşa Bulvarı'nı kullanarak Beyoğlu'nda Hacıhüsrev Mahallesi İplikçi Fırını sokağa giren minibüs, burada ekipler tarafından sıkıştırıldı. Sokak içerisinde yakalanacaklarını anlayan zanlılar minibüsü terk etti. Zanlıların kaçtığı evi gören bir polis diğer polis memurları ile birlikte eve girmek istedi.

Zanlıları tanıdıkları belirlenen ev sahipleri, maç izlediklerini söyleyerek zanlıları teslim etmek istemedi. Ellerinde silahla eve giren polis memurları, İlhan Küçük ve arkadaşını yakaladı. Küçük ve arkadaşı, kaçan şahısların kendileri olmadığını ifade ederek ekiplerle gelmek istemedi. Ekipler tarafından yakalanan zanlılar karakola götürüldü.

Minibüste yapılan incelemelerde bir suç unsuruna rastlanılmadı. Karakolda yapılan ince aramada ise minibüste hint keneviri ile 2 adet kuru sıkı tabanca bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 10:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?