1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Neron bu kez minibüs kundakladı

İstanbul'da vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Neron, yine sahnedeydi.

Her gece çok sayıda otoyu kundaklayarak kayıplara karışan Neron, bu kez Bahçelievler'de bir minibüsü kundakladı. Polisin gece boyunca uyguladığı sıkı güvenlik önlemleri ise etkisini göstermeye başladı.


Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi, Uludağ Sokak içerisinde park halinde bulunan 34 YEA 61 plakalı bir minibüs, üzerine benzin dökülerek kundaklandı.

Saat 04.00 sıralarında kundaklanan minibüse Kocasinan itfaiye ekipleri müdahale etti. Gece saatlerinde çok sayıda aracı ateşe vererek kaçan Neron, yine kaçmayı başarırken, polisin sıkı güvenlik önlemleri ise etkisini göstermeye başladı. Gece boyunca sadece bir araç kundaklanırken, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yapılan uygulamalarda ise çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Duyarlı vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen polis, şüpheli görülen otomobilleri ve şahısları tek tek yakalayarak, incelemeden geçirdi.

Mecidiyeköy'de şüphelenilen bir otomobil Piyalepaşa Bulvarı'nda durdurularak, ekipler tarafından didik didik aranırken, aynı dakikalarda Kağıthane'de şüpheli görülen bir otomobilde bulunan 2 kişi de gözaltına alındı.

Aynı şekilde diğer ilçelerde de uygulamaların sürdüğü ve çok sayıda kişinin şüpheli olarak gözaltına alındığı bildirildi.

Hem Neronlara yönelik hem de yılbaşının yaklaşması nedeniyle güvenlik önlemlerinin artırıldığı ve kontrollerin sıklaştırıldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 09:37:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?