30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Neronlar 5 aracı yaktı!

Bağcılar'da 5 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

Edinilen bilgiye göre Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi, 5. Sokak üzerinde park halinde olan 5 araç, saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Gelen sesler üzerine dışarı çıkan vatandaşlar, araçların yandığını görerek, duruma müdahale etti.

Yanan araçları itfaiye gelene kadar kendi imkânları ile söndürmeye çalışırken alevlerin kapladığı araçları itfaiye de güçlükle söndürdü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kundaklanan araçların sahiplerinden Metin Güner "Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Komşular haber verdi aracımın yandığını. Daha bugün yeni alyansımı satıp bakımını yaptırmıştım" dedi.

Olayı gören başka bir görgü tanığı ise "Uyumamıştım, televizyon seyrediyordum. Bir anda alevlerin yükseldiğini gördüm. Daha önce elektrik direği tutuşmuştu yine o sandım. Dışarı baktığımda araçlar yanıyordu. Komşuları uyandırırken, bir yandan polis ve itfaiyeyi aradım. Kovalar ile araçlara su döküp, söndürmeye çalıştık. Ne istiyorlar anlamıyorum. Bunlar milli servet.Dertleri ne, niye hıncını gariban vatandaşlardan alıyorlar?" diyerek tepkisini dile getirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 10:13:44
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 10:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?