7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

New York'ta mağaza açıyor

EYÜP SABRİ TUNCER, NEW YORK'TA MAĞAZA AÇIYOR

Türkiye'nin önde gele kolonya üreticilerinden Eyüp Sabri Tuncer, New York'ta mağaza açmaya hazırlanıyor.

İtalya'da yapılan Cosmoprof Bologna 2010 Fuarı'na katılan Eyüp Sabri Tuncer, EST 1923 markalı yeni ürünlerini uluslararası kozmetik sektörünün beğenisine sundu. Eyüp Sabri Tuncer Yönetim Kurulu Başkan Vekili Engin Tuncer, fuar süresince gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

6 ay içinde New York'ta iyi bir caddede mağaza açacaklarını belirten Tuncer, "Eyüp Sabri Tuncer ürünlerini uluslararası pazarlara açmak, öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kozmetik alanındaki atılımımızı mağazalar açarak desteklemek istiyoruz. Bunun için iç pazarın yeterince hazır olmadığına inanıyoruz. Önce ABD'de, ardından Avrupa'da yayılacağız. Türkiye'de ise en erken 3 yıl sonra mağaza açacağız. Burada da öncelikli tercihimiz, İstanbul'da Bağdat Caddesi ve Nişantaşı olacak" dedi.

Fuara ilişkin olarak ise Tuncer, "Cosmoprof Bologna 2010, parfüm ve kozmetik sektörünün en köklü ve prestijli etkinliklerinden biri. Uzun yıllardır ziyaretçi düzeyinde katılım sağladık. Bu yıl ise uluslararası pazarlara açılma hedefimiz doğrultusunda EST 1923 konsepti ve ürünlerinin sergilendiği standımızla yer aldık. Fuar boyunca beklentimizin çok üzerinde ilgi gördük. En çok ilgi gören ürün gruplarımızın EST 1923 Eau de cologne, Mum, Body splash ve Red Diffuser olduğunu gözlemledik" diye konuştu.

EYÜP SABRİ TUNCER, NEW YORK'TA MAĞAZA AÇIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 13:26:03
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 18:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?