3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Nikahsız eşini döverek öldürdü

İstanbul Avcılar'da, 51 yaşındaki Mehmet S., tartıştığı 4 çocuk annesi nikahsız eşi 43 yaşındaki Sultan Ekici'yi demir çubukla döverek öldürdü. Komşuları, Mehmet S.'nin maddi sıkıntıları nedeniyle bunalıma girdiğini ve eşiyle sık sık kavga ettiğini söyledi.

Olay bu sabah, E- 5 Karayolu, Ambarlı Kavşağı, fabrikalar bölgesinde meydana geldi. Fabrikalar arasında boş bir arsa üzerindeki gecekonduda, nikahsız eşi Sultan Ekici ve 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Mehmet S.'ye, bur süre önce ev sahibi “Buraya inşaat yapacağım evi boşaltın” dedi. Hurdacılık yapan yapan Mehmet S., daha önce kira vermeden oturdukları gecekondudan çıkartılmak istenmelerine sinirlendi.

Kiralık ev bulamayan ve kira ödeyecek paraları da olmadığı belirtilen çiftin arasında bu sabah tartışma çıktı. Evin dışına taşan tartışmada eline demir çubuk alan Mehmet S., eşinin başına ve vücudunun çetili yerlerine defalarca vurdu. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet S. koşarak kaçtı.

Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Polisler, görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 14:17:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?