30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Nimet Abla yine kazandırdı

2009'un ilk dakikalarında çekilişi yapılan Milli Piyango'da büyük ikramiyenin isabet ettiği biletlerin satıldığı bayiler belli oldu.

Büyük ikramiye dört çeyrek bilete çıktı. Çeyrek biletlerin ikisi İstanbul'da, biri Ankara'da, biri de Kıbrıs'ta satıldı. İstanbul'da çeyrek biletlerden birinin Eminönü'ndeki Nimet Abla gişesinden satıldığı ortaya çıktı.

80. YILINDA NİMET ABLA YİNE KAZANDIRDI

Büyük ikramiyenin isabet ettiği 9025160 numaralı biletin kendi gişelerinden satıldığını söyleyen çalışanlar oldukça mutluydu. Bileti kimin aldığı henüz belli değil. Çalışanlar da biletin kim tarafından satın alındığını hatırlamıyor. Ancak, her sene büyük ikramiye kazananların kendilerini ziyaret ettiğini söyleyen bilet satıcısı Bilal Yıldız 2009 talihlisinin de gişeye gelmesini bekliyor. Çalışanların tek dileği ikramiyenin ihtiyacı olan birine çıkmış olması.

AMORTİ KAZANANLAR PARALARINI ALDI

Dört kişi arasında paylaşılacak büyük ikramiyede kişi başına 6 milyon 250 bin YTL düşüyor. Nimet Abla gişesinden büyük ikramiye çıkan da var; amortiyle yetinen de. Büyük ikramiye çıkar umuduyla gişeden bilet alanlar da sabahın erken saatlerinde Eminönü'ne geldi. Onlara büyük ikramiye çıkmadı ama amorti de yüzlerini güldürdü. Büyük ikramiyenin Nimet Abla gişesinden çıktığını bilenler bilet aynı gişeden bilet almaya devam edeceklerini söyledi.

"HER NUMARANIN ON MİLYONDA BİR ŞANSI VAR"

Milli Piyango İdaresi Bahçekapı Şubesi Müdürü Veli Pan, 25 milyon YTL'nin dörde bölündüğünü, 5 milyon YTL'nin biletlerinin ise, Ankara ve İstanbul'da satıldığını kaydetti. 1 milyon YTL'lik ikramiyenin de çeyrek bilete çıktığını söyleyen Pan, biletlerin Antalya, İstanbul ve Ankara'da satıldığını belirtti. Her numaranın on milyonda bir şansı olduğunu söyleyen Veli Pan, büyük ikramiyeyi kazananların henüz kendilerine başvurmadığını söyledi.

9 OCAK'TAKİ ÇEKİLİŞTE BÜYÜK İKRAMİYE 3 MİLYON YTL

Yılbaşı çekilişiyle hayallerine kavuşanlar mutlu oldu; hayallaerini erteleyenler ise, şanslarını aramaya devam edecek. Milli Piyango'nun yeni çekilişi 9 Ocak Cuma günü yapılacak. 9 Ocak'taki çekilişin büyük ikramiyesi ise, 3 milyon YTL. Yeni çekilişin biletleri ise, yeni yılın ilk gününden itibaren satışa sunuldu.

İŞTE KAZANAN NUMARA

Milli Piyango’nun 31 Aralık 2008 yılbaşı özel çekilişinde 25 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanan numara belirlendi

Buna göre, büyük ikramiye "9025160" numaralı "çeyrek" bilete isabet etti. Biletlerin ikisi İstanbul’da, diğerleri Kıbrıs ve Ankara’da satıldı.


Bu arada, 5 milyon TL’lik ikramiyenin isabet ettiği "7406321" numaralı biletin "yarım bilet" olduğu kaydedildi. Söz konusu biletlerin İstanbul ve Ankara’da satıldığı öğrenildi.


Milli Piyango’nun 31 Aralık 2008 yılbaşı özel çekilişinde 1 milyon TL’lik ikramiyeyi kazanan numara belli oldu.
Özel çekilişin 1 milyon TL’lik ikramiyesi "0195578" numaralı bilete isabet etti.


Milli Piyango’nun 31 Aralık 2008 yılbaşı özel çekilişinde 5 milyon TL’lik ikramiye "7406321" numaralı bilete çıktı.
Bu arada, 1 milyon TL’lik ikramiyenin isabet ettiği "0195578" numaralı biletin "çeyrek bilet" olduğu ve biletlerin 2’sinin İstanbul’da, diğerlerinin ise Antalya ve Ankara’da satıldığı öğrenildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 13:27:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?