7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Nişantaşı tangoyla coştu

NİŞANTAŞI'NDA TANGO FESTİVALİ

Şişli Belediyesi'nin her yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştirdiği Geleneksel Nişantaşı Tango Festivali, dansseverleri bir araya getirdi.

Bu yıl 4.'sü düzenlenen "Nişantaşı Tango Festivali", 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dün gerçekleştirildi. Maçka Parkı'nda buluşan yüzlerce tango sevdalısı, tutkulu tango müzikleri eşliğinde doyasıya dans etti. Gencinden yaşlısına, her yaştan insanın katıldığı Tango Festivali, Ayşenur Yazıcı'nın sunuculuğunda yapıldı. Koç Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nin tango gösterileri ile başlayan festival, Burak Göçmen ve Burcu Kurnazoğlu çiftinin özel

gösterileri ile akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Tangoseverler, gösteri dansları dışında, hazırlanan özel pistte kendilerini müziğin ritmine kaptırarak gönüllerince eğlendi, özel ses ve ışıklandırma sistemi sayesinde çok güzel bir akşam geçirdi.

Şişli Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Nişantaşım Derneği'nin katkılarıyla, Güralp Diner tarafından düzenlenen Geleneksel Nişantaşı Tango Festivali, yerel yönetimler açısından açık hava tango şenliği kapsamında Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

NİŞANTAŞI'NDA TANGO FESTİVALİ
NİŞANTAŞI'NDA TANGO FESTİVALİ
NİŞANTAŞI'NDA TANGO FESTİVALİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 11:09:04
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 17:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?