4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

O sürücü yakalandı

TRAFİK POLİSİNİ KAPUT ÜZERİNDE METRELERCE GÖTÜREN ALKOLLÜ SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Dolmabahçe'de "dur" ihtarının ardından çarptığı trafik polisini otomobilin kaputu üzerinde metrelerce taşıyan alkollü sürücü, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Cezaevine gönderilen sürücü, hiçbir şey hatırlamadığını ve pişman olduğunu belirterek, "İnşallah bundan sonra kimse alkol kullanmaz" dedi.

Dolmabahçe'de görev yapan bir polis memuru, "dur" ihtarında bulunduğu aracın sürücüsü tarafından sileceklerine tutunduğu otomobilin üzerinde metrelerce yol gitmiş, film sahnelerini aratmayan olay, yol üzerindeki MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedilmişti. Çarptığı polis memurunu otomobilin kaputu üzerinde metrelerce götüren alkollü sürücü N.İ., sabah saatlerinde Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen sürücü, pişman olduğunu ve hiçbir şey

hatırlamadığını söyledi. Mahkeme, şahsın "polise mukavemet" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Cezaevine gönderilen N.İ., adliye çıkışında soru soran basın mensuplarına, "Çarptığımın farkında değildim. Hiçbir şey hatırlamıyorum ama çok pişmanım. Ölseydi daha çok pişman olurdum. İnşallah bundan sonra kimse alkol kullanmaz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 12:08:00
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 15:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?