6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Ödüllü Filmler Üniversitelilerle Buluşuyor

“Filmgezgini” Üniversitelerarası Gezici Film Şenliği, 4 Ekim’de başlayacak. Şenlikte, vizyondayken büyük ilgi toplamış olan 8 film, eş zamanlı olarak Adana, Malatya, Kayseri, Elazığ, Konya, Diyarbakır, Isparta ve Mersin’deki üniversitelilerle buluşacak.

Film şenliğine katılmak için üniversite öğrencilerinin Yapı Kredi University Telecard’larını göstermeleri ya da kart başvurusunda bulunmaları yeterli olacak. Böylece her hafta aynı gün, toplam 8 filmi kampüslerinde izleyebilecekler. Şenlik 26 Kasım’da sona erecek.

Filmgezgini, Adana Çukurova Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi, Malatya İnönü Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Elazığ Fırat Üniversitesi, Kayseri Erciyes Üniversitesi ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi'ni dolaşacak.

Programada Garfield, Temmuz’da (Im Juli), Okul, Azınlık Raporu (Minority Report), Paramparça Aşklar Köpekler (Ameros Perros), 28 Gün Sonra (28 Days Later), Tanrıkent (City of God) ve Ruhların Kaçısı (Spirited Away) gibi vizyondayken ilgi uyandıran, bol ödüllü filmler yer alıyor.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2004 Çarşamba 15:29:34
Güncelleme :29 Eylül 2004 Çarşamba 15:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?