1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Öfkeli boğa İstanbul'u karıştırdı

Fatih'te sahibinin elinden kaçan bir boğa ortalığı birbirine kattıktan sonra, TEM ve E-5 otoyollarına girerek trafiği felç etti. Polis, gazeteci ve vatandaşlara da saldıran azgın boğa, yaklaşık 2.5 saat sonra kontrol altına alınabildi.

Topkapı Kaleiçi'nde satıcısı tarafından sahibine teslim edilmek istenen boğa, ortalığı birbirine kattı. İstanbul trafiğini alt üst eden boğa, saat 17.00 sıralarında belediyenin kurban tesisleri önünde ipini kopararak kaçmaya başladı.

Kurbanlık boğa, yaklaşık 2 saat boyunca sağa sola koştu. Önce Vatan Caddesi'ne, ardından TEM otoyoluna, daha sonra da E-5 karayoluna çıkan boğa, geçtiği yollarda trafiği çift yönlü olarak kapattı. Boğayı yakalamak için seferber olan polis, zabıta ve vatandaşlar soluk soluğa kaldı. Koşuşturmanın devam etmesi üzerine iyice sinirlenen boğa, çevredeki otomobil ve polis aracına çarptıktan sonra, polis ve gazetecileri de uzun süre kovaladı. Koşarken polis aracıyla da sıkıştırılmaya çalışılan boğa, İHA ekibini de saldırdı.

Öfkeli boğa, saatler süren kovalamacanın ardından zabıta ekiplerinin sakinleştirici iğne yapmasıyla etkisiz hale getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2007 Perşembe 23:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?