4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Oğlunun gözleri önünde öldürüldü!

Boyvadaoğlu İnşaat’ın sahiplerinden Ahmet Çınar Boyvadaoğlu (44), oturduğu siteye taziye ziyaretine gelen misafirlerinin aracını içeri almayan güvenlikçi tarafından oğlunun gözleri önünde 11 yerinden bıçaklandı.

Büyük Kulüp üyesi Ahmet Çınar Boyvadaoğlu, 20 gün önce vefat eden babasının yanında toprağa verildi.

GÖZTEPE’de bir sitede oturan iki çocuk babası Ahmet Çınar Boyvadaoğlu’na 22 Aralık akşamı misafirleri geldi. Adana ve çevresinde yaptığı yol inşaatlarıyla tanının Ahmet Çınar Boyvadaoğlu, oğlu Muratcan ile birlikte aşağı indi. Boyvadaoğlu ile site güvenlik görevlisi Aydın Yıldırım (39) arasında tartışma çıktı ve kısa sürede büyüdü.

Görgü tanığı kardeşi Cem’in anlattığına göre Ahmet Çınar Boyvadaoğlu, kibar bir şekilde Yıldırım’a, "Misafirlerime bu şekilde kaba konuşman doğru mu" dedi. Yıldırım, misafir aracın camını kırarak sileceklerini kopardı. Arkasından da, üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek Boyvadaoğlu’nu ağır biçimde yaraladı. Boyvadaoğlu, kaldırıldığı Kızıltoprak’taki hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polisin gözaltına aldığı güvenlik görevlisi Aydın Yıldırım, Kadıköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Nöbetçi mahkeme, hakarete uğradığını söyleyen Aydın Yıldırım’ı tutukladı.

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlanan Boyvadaoğlu’nun cenazesi dün yakınları tarafından alınarak Bebek Camii’ne getirildi. Boyvadaoğlu’nun çiçeklerle süslenen fotoğrafı tabutun önünü kondu. Boyvadaoğlu, eşi Nurcan ile oğulları Cem ve Muratcan avludaki tabutu okşayarak ağladı. Cenaze törenine Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Ömer Koç da katıldı.

Ahmet Çınar Boyvadaoğlu’nun cenazesi öğlen kılınan cenaze namazına ardından babasının yattığı Yeniköy Aile Kabristanı’nda toprağa verildi. Boyvadaoğlu’nun ailesi tarafından gazetelere verilen ölüm ilanında ise Máide Suresi’nin 32. Ayet’i zikredildi ve "Kim, bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir nefsi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur" denildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 09:03:00
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 09:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan arslan IP: 81.215.139.xxx Tarih : 27.12.2008 01:12:56

böyle şerefzilerde var.ekmegini yedigin kapıya ihanet et.asın böylelerini.cok gururu kırılmıştır yazık.hakarete ugramış savunmaya bak